GRONIABO.FI + TACK RATATA

14.07.2017 kl. 10:58

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG GRONIABO.FI:

Bästa bästa läsare och bästa bästa Ratata. Jag har bloggat på den här bloggen i två år på söndag och hunnit med så mycket. Det är lätt att få synlighet på en liten portal som Ratata, och det har hjälpt mig massor. Jag har fått äran att vara med i diverse tidnings- och radiointervjuer och till och med besöka programmet Efter Nio, bara för att jag bloggat här på Ratata om Zero Waste. Helt otroligt.

Nya vänner har jag också fått och en praktikperiod har jag hunnit göra på portalen. Så mycket. Ratata är fint <3. Det var förra sommaren jag bestämde att jag skulle göra bloggen till något större, och i vintras som jag bestämde mig för att småningom flytta över bloggen till egen domän. Det här hänt nu. Idag blev min alldeles egen hemsida/blogg klar och jag är så otroligt tacksam över det. Jag har jobbat på den länge och lagt pengar ner på hela faderullan, så det kommer att bli bra det här! Jag förstår ju att det för trogna läsare blir svårt att inte hamna in på den här bloggen i början innan man kommer ihåg att adressen ändrats litegrann, men månne ni inte snabbt lär er :) Den nya adressen är www.groniabo.fi.

Jag vill speciellt tacka Nanó för allt hon gjort för Ratata och mig när jag behövt hjälp. Tusen tusen tack, och fortsätt köra på det coola Ratata-racet så ses vi helt enkelt i bloggvimlet!

 

Med bästa hälsning
Julia Degerth

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER
Jessica Smith13.10.18 kl. 10:58

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!