GRONIABO.FI + TACK RATATA

14.07.2017 kl. 10:58

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG GRONIABO.FI:

Bästa bästa läsare och bästa bästa Ratata. Jag har bloggat på den här bloggen i två år på söndag och hunnit med så mycket. Det är lätt att få synlighet på en liten portal som Ratata, och det har hjälpt mig massor. Jag har fått äran att vara med i diverse tidnings- och radiointervjuer och till och med besöka programmet Efter Nio, bara för att jag bloggat här på Ratata om Zero Waste. Helt otroligt.

Nya vänner har jag också fått och en praktikperiod har jag hunnit göra på portalen. Så mycket. Ratata är fint <3. Det var förra sommaren jag bestämde att jag skulle göra bloggen till något större, och i vintras som jag bestämde mig för att småningom flytta över bloggen till egen domän. Det här hänt nu. Idag blev min alldeles egen hemsida/blogg klar och jag är så otroligt tacksam över det. Jag har jobbat på den länge och lagt pengar ner på hela faderullan, så det kommer att bli bra det här! Jag förstår ju att det för trogna läsare blir svårt att inte hamna in på den här bloggen i början innan man kommer ihåg att adressen ändrats litegrann, men månne ni inte snabbt lär er :) Den nya adressen är www.groniabo.fi.

Jag vill speciellt tacka Nanó för allt hon gjort för Ratata och mig när jag behövt hjälp. Tusen tusen tack, och fortsätt köra på det coola Ratata-racet så ses vi helt enkelt i bloggvimlet!

 

Med bästa hälsning
Julia Degerth

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!