Sommar alltså

Publicerad 12.07.2017 kl. 17:57

Hej bloggen!! Ett tag sedan, känns det som. De senaste inläggen har varit tidsinställda för jag har haft så mycket program utanför Åbo.

Hela veckoslutet var jag på stugan eftersom att jag inte lyckades få en Ruisrockbiljett till normalpris (nevör evör att jag skulle betala dubbla priset till en olaglig återförsäljare, na-aa) och när jag kom hem därifrån åkte jag upp till Jeppis för att besöka Kaffia, som vår vän Kajsa äger. Idag har jag haft en riktig fixardag som började med morgonyoga (rekommenderar), flytt av saker till nya lägenheten, hämtning av en trangia inför min vandring i Norge, hämtning av byxor som varit på reparation och så vidare. Är riktigt mos i kroppen nu, men skall ännu träna med pojkvän och därefter äta hemgjord pizza hos Stina! Kul att vara aktiv.

Och på tal om aktiv: jag jobbar på nya bloggen fortfarande och hoppas jag kan introducera den till er nästa vecka! Är ni taggade? Jag är!!!!!


Hi blog! Feels like a while ago, because all of my latest posts have been scheduled. I haven't sat by the computer almost at all for the past week.

The whole weekend I was at my summer place because I wasn't able to get a Ruisrock festival ticket when they were sold to a normal price and on Monday morning I went to Pietarsaari and got back late yesterday. Today has also been an active day. I have done morning yoga (nice), moved some of my stuff to my new apartment, borrowed some stuff for my Norway trip, picked up my pants that have been fixed and so on. I'm kinda tired but I will still do a work out with my boyfriend and go eat some homemade pizza with Stina tonight, so yeah. A lot to do - but I like it! 

I am still working on my new blog and I hope I can publish it next week. Are you excited about that? I am!!!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!