Ny blogg, radiointervju och annat

06.07.2017 kl. 16:56

Hej på er! Jag blev kontaktad av Ålands radio tidigare idag och nu hittar ni avsnittet med mig och Zero Waste här!

Annat jag gjort idag är att jobba på det som kommer att bli min nya blogg på helt egen domän. Det är mycket jag har fått göra, som ladda ner fonter som är OK för kommersiellt bruk, skapa headers, lära mig om HTML (SVÅRT!!!) och faktiskt då också manuellt flytta alla läsvärda inlägg jag skrivit här på Ratata till nya bloggen. Jag har skrivit över 1000 inlägg och jag flyttade säkert ca varannat. Tänk er. Känns som att ögonen ploppar ur mig snart. Nåmen, är helt supernöjd med nya bloggen och lovar att göra den klar snart! Kramar!


Hi there! I was contacted by Ålands radio earlier today, and you can listen to the interview in Swedish here.

I have also been working on my new blog that I will publish soon. I have downloaded fonts made for commerical use, created headers, learned how to use HTML (SO HARD) and actually manually moved about half of my 1000 blog posts from Ratata to the new blog. Crazy. Feels like my eyes can't take it anymore. However, I am very happy about the new blog, and soon I'll be ready to show it!

Kommentarer (6)
Hi there! I was contacted by Ålands radio earlier today, and you can listen to the interview in Swedish here.
sohbet25.10.17 kl. 23:29
Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) du vill ha en fru / make
Allison Howarts29.03.18 kl. 06:36
Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER
Jessica Smith13.10.18 kl. 10:55
Mitt namn är Harper från Sverige, jag var så kär i min pojkvän tills jag upptäckte att han fuskade med mig med en annan tjej från sitt jobb, jag blev skadad och hjärtbruten när han kallade det slutade med mig, jag var känslomässigt nere! en dag jag surfar via internet såg jag flera poster om Excel hur han hjälper människor att återställa sina äktenskap och förhållande så jag kontaktade honom omedelbart för att jag var så desperat, han svarade och berättade för mig vad jag behövde göra som jag gjorde utan att tveka! efter tre dagar ringde min pojkvän mig i telefon och började be om ursäkt för allt han hade lagt mig igenom. Jag kan nu gärna säga att min pojkvän inte kommer att kunna leva utan mig, eftersom han bara tänker på mig. Om du i samma situation rådgör med dig, kontakta Excel idag på hans email: Excellovespell@gmail.com eller ring honom på +1 (859) 429 1007
harper07.11.18 kl. 15:35
Bedava Sohbet Et
Sohbet Et
Chat yap
irc sohbet
mirc Sohbet
Üyeliksiz Sohbet
Sohbet
Sohbet
Sohbet Chat
Sohbet Siteleri
Seviyeli sohbet
Ücretsiz Chat
irc sohbet odaları
sohbet siteleri
Sohbet
Mobil Sohbet
Lezler
 Lezlerle Sohbet
 Lez Sohbet
 Mobil Lez
 Cinsel Sohbet
Mobilden Sohbet
Sohbet Adresleri
Yeni Sohbet Odaları
Sanal Sohbet
Sohbet Odaları isimleri
Bol Chat
Sohbet Kanalları
Sohbet Siteler
Cet Sohbet
Ekolay
Sohbet Sayfaları
Chat Adresleri
Bol Sohbet
Mobil Sohbet
Android Sohbet
Androirc Sohbet
Mobil Sohbet
Mobil Chat Programı
Mobilde Sohbet
Mobil Sohbet Programları
Androirc
Androirc Chat
Zurna Sohbet
Zurna
TrZurna
Zurna Chat
Zurna Mobil 
Sohbet Muhabbet
Chat Muhabbet
Sohbet Siteleri
Muhabbet Odaları
Bedava Tanışma  Siteleri
Yazışma Siteleri
Konuşma Siteleri
Bedava Yazışma Siteleri
Bedava  Konuşma Siteleri
Sohbet Cet
Sohbet Chat
Sohbet 02.12.18 kl. 00:15
Bedava Sohbet Et
Sohbet Et
Chat yap
irc sohbet
mirc Sohbet
Üyeliksiz Sohbet
Sohbet
Sohbet
Sohbet Chat
Sohbet Siteleri
Seviyeli sohbet
Ücretsiz Chat
irc sohbet odaları
sohbet siteleri
Sohbet
Mobil Sohbet
Lezler
 Lezlerle Sohbet
 Lez Sohbet
 Mobil Lez
 Cinsel Sohbet
Mobilden Sohbet
Sohbet Adresleri
Yeni Sohbet Odaları
Sanal Sohbet
Sohbet Odaları isimleri
Bol Chat
Sohbet Kanalları
Sohbet Siteler
Cet Sohbet
Ekolay
Sohbet Sayfaları
Chat Adresleri
Bol Sohbet
Mobil Sohbet
Android Sohbet
Androirc Sohbet
Mobil Sohbet
Mobil Chat Programı
Mobilde Sohbet
Mobil Sohbet Programları
Androirc
Androirc Chat
Zurna Sohbet
Zurna
TrZurna
Zurna Chat
Zurna Mobil 
Sohbet Muhabbet
Chat Muhabbet
Sohbet Siteleri
Muhabbet Odaları
Bedava Tanışma  Siteleri
Yazışma Siteleri
Konuşma Siteleri
Bedava Yazışma Siteleri
Bedava  Konuşma Siteleri
Sohbet Cet
Sohbet Chat
Chat yap02.12.18 kl. 00:17

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!