Ny blogg, radiointervju och annat

06.07.2017 kl. 16:56

Hej på er! Jag blev kontaktad av Ålands radio tidigare idag och nu hittar ni avsnittet med mig och Zero Waste här!

Annat jag gjort idag är att jobba på det som kommer att bli min nya blogg på helt egen domän. Det är mycket jag har fått göra, som ladda ner fonter som är OK för kommersiellt bruk, skapa headers, lära mig om HTML (SVÅRT!!!) och faktiskt då också manuellt flytta alla läsvärda inlägg jag skrivit här på Ratata till nya bloggen. Jag har skrivit över 1000 inlägg och jag flyttade säkert ca varannat. Tänk er. Känns som att ögonen ploppar ur mig snart. Nåmen, är helt supernöjd med nya bloggen och lovar att göra den klar snart! Kramar!


Hi there! I was contacted by Ålands radio earlier today, and you can listen to the interview in Swedish here.

I have also been working on my new blog that I will publish soon. I have downloaded fonts made for commerical use, created headers, learned how to use HTML (SO HARD) and actually manually moved about half of my 1000 blog posts from Ratata to the new blog. Crazy. Feels like my eyes can't take it anymore. However, I am very happy about the new blog, and soon I'll be ready to show it!

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Hi there! I was contacted by Ålands radio earlier today, and you can listen to the interview in Swedish here.
sohbet25.10.17 kl. 23:29
Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) du vill ha en fru / make
Allison Howarts29.03.18 kl. 06:36

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!