Roliga frågor-listan

05.07.2017 kl. 19:32

Tjenagoddagkväll. Hur är det med er? Jag tycker absolut ni skall följa mig på Instagram @groniabo för att få lite mer vardagsstunder att se på! Klicka här för att komma till min Instagram. Hur som, idag svarar jag på roliga frågor:

Första sex frågorna är härifrån och följande tre härifrån.

 

Vilka är dina bästa och sämsta köp någonsin?

Sämsta köpet måste nog vara en Ab Swing (googla) jag blev tvingad att köpa från Ostos-TV tillsammans med mina systrar när jag var ett litet barn!!! Tänk på det. Bästa köpet är kanske min läderväska från Topshop. Tycka vad man vill om läder, men så är det.

Vilka citat säger folk som bara är bullshit?

Live life to the fullest, eller något sådant. Eller typ något om att leva här och nu. I don't buy that.

Vilket är det dummaste sättet på vilket du skadat dig?

Det var en period som jag ofta stötte munnen under min handbollskarriär. Det hände ofta. Men så en gång hade jag en sådan där äcklig underjordisk finne (de där riktigt sjuka) strax ovanför läppen och råkade få en smäll på den under en match. Jag trodde jag skulle gå sönder av smärta. Finn-slag. Alla bara trodde det var det där samma gamla gnället om min mun, men nej.

Vad är det dummaste du blivit lurad att göra?

Kanske då jag var liten och vi åkte runt i en amerikansk öppen bil i området kring sommarstugan och man sade till oss barn att vi skulle skrika "God bless America" och visa mittfingret till våra släktingar när vi åkte förbi. Jag var den enda som inte visste att det var ett skämt och därmed också den enda som skrek det plus visade fingret. Detta var alltså släktingar jag inte någonsin haft desto mer kontakt med.

Vilken är din onödigaste talang?

Göra peacemärket med tårna!

Vilken plats har luktat värst av de du besökt?

Haha. Det måste nog ha varit för några år sedan när jag satt i en bil som konstant luktade ost-prutt. Hahahaha.

Vad är något som är väldigt populärt nu men pinsamt om fem år?

Jag skulle nog säga alla de här rumpbilderna på Instagram. Är rädd att någon anser att jag inte är feminist för att jag säger det, men är inte kvinnor bra fastän de inte är halvnakna? Liksom jag tycker det börjar bli lite slitet att visa allt och i stringtrosor osv. Eller bara det där förbannade putandet. Det kommer att vara pinsamt om fem år.

Hur skulle världen se ut om den var full av människor som är kopior av dig?

Ja, miljövänlig väl. Men också envis, ingen skulle någonsin ha rätt för alla har rätt, glassproducerande i överflöd, blommiga balkonger, alla skulle vara i tid alltid.. Sånt.

Vad är det konstigaste en gäst gjort hemma hos dig?

Folk har ju nog pissat på väggarna istället för i toan, men jag tror ändå att det som hände när min kompis var på besök är det konstigaste. Varje gång hen besökte oss och vår kanin, mumlade hen till kaninen "stackars dig som bor med den här hemska familjen" och trodde att jag inte hörde. Varje gång!!!


The first six questions are from here and the following from here.

 

What is the best and worst purchases you’ve ever made?

The worst must be an Ab Swing (google it) that my sisters made me buy from TV shop when I was a very small child. The best is probably my leather bag, even though people might have opinions about leather.

What quote or saying do people spout but is complete BS?

Anything about living life to the fullest or being present. I don't buy that, I don't think people really do that.

What is the dumbest way you’ve been injured?

At one point, while playing handball, I hurt my mouth a lot during the games. One day I had this awful pimple right above my mouth, a really really bad one, and someone accidentally hit it. I thought I would pass out, because it hurt so much. Everyone else just thought it was me complaining about my mouth again.

What ridiculous thing has someone tricked you into doing or believing?

It must have been when I was a small child and we were driving around in an American car, one without a roof. We were driving near my summer place and my older cousins told us kids that we should all shout "God bless America" and give the finger to our other relatives when driving past their house. I was the only one who didn't know it was a joke, so I guess you know what I did. And these were relatives I didn't even know that well.

What’s the most useless talent you have?

Making the peace sign with my toes.

Where is the worst smelling place you’ve been?

Haha. It must have been a car a few years ago. It smelled like a cheese fart all the time. Hahahaha.

What is something that is really popular now, but in 5 years everyone will look back on and be embarrassed by?

I am pretty sure it will be the ass pictures on Instagram. I am a feminist so don't get me wrong, but I don't understand why people have the need to show their butt in strings in pictures

What would the world be like if it was filled with male and female copies of you?

Well, eco friendly. But also stubborn, no one would ever be right because everyone thinks they are right, ice cream everywhere, flowers on the balcony, everyone would be on time always.

What’s the weirdest thing a guest has done at your house?

Well people have peed on our bathroom walls, but I still think the weirdest was when I was little and had a bunny. Everytime my friend would come over, my friend would whisper to my bunny "Poor you who has to live with these awful people" and my friend thought that I couldn't here it, but I did. Every time!

Kommentarer (2)
Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) du vill ha en fru / make
Allison Howarts29.03.18 kl. 06:36
Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER
Jessica Smith13.10.18 kl. 10:52

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!