Nytt men begagnat

08.07.2017 kl. 10:00

Mina senaste second hand-fynd. En klänning i skjortstil och bästa möjliga färgen och ett durkslag i metall, äntligen!! Har haft obehag varje gång jag använt min tusen år gamla i plast då den kommit i kontakt med heta grönsaker m.m. Nu kan jag äntligen göra mig av med den och gå mot ett mer plastfritt kök. Skall återvinna den om ni undrar:) Vilka är era bästa fynd på loppis?


My latest second hand stuff. A dress that kind of is a shirt stylewise and a metallic colander, finally! I don't like when plastic gets hot and that has been the case with my old colander when boiling veggies and so on. No I can get rid of it and have a more plastic free kitchen. I promise to recycle it:) What are your best second hand bargains?

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Snyggt durkslag! Söker efter ett sånt själv också... har sett ett par på loppis men de har kostat över 10e, så nä. Man får ju ett nytt för typ samma pris, om int billigare!
Jag går ganska sällan på loppis, men de Bästa loppisfynden hittills är nog två burkar av Arabias Pomona-serie, med jordgubb o apelsinmotiv. Dom e så fiiina
Jenny10.07.17 kl. 13:56
Ja, 10 € på loppis för något som är billigare som nytt känns inte värt det :( den här var under 4 € så jag passade på! Och vad fina saker du verkar ha hittat, loppis är härligt!!
11.07.17 19:43
Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) du vill ha en fru / make
Allison Howarts29.03.18 kl. 06:36

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!