Skärgård

04.07.2017 kl. 07:00

Hejsan! Min semester har alltså börjat och jag inledde den med att åka ut till skärgården med pojkvän och hans föräldrar. Så skönt, har bara varit några timmar ute på vår stuga i år när vi lämnade båten i hamnen. Ett besök i naturen var alltså på sin plats. Vi spelade ett roligt spel som heter När då då?, grillade, badade bastu och sov i deras nya båt. När vi kom hem fick jag någon magbobba och har mått lite sämre, men det börjar ta sig! Bestämde mig också för att köpa Photoshop- och Lightroompaketet, så här får ni se mina första bilder redigerade där. Har ju massor att lära mig ännu, men sakta men säkert blir jag nog bättre. Är superroligt att leka med färger där! Helt otroligt att en dator kan veta var på bilden det finns någon viss färg. Smart. Hoppas ni har en skön tisdag, vi hörs!


Hi! My vacation started last week, and we left to my boyfriend's summer place immediately. So relaxing, I have only had the time to go to my own summer place for a few hours this year. So a visit in the archipelago was needed. We played a fun game called När då då?, ate BBQ food, went to the sauna and slept in their new boat. When we got home I guess I got some kind of food poisoning so I have been feeling a bit weak but I am feeling better already! I also decided to buy Photoshop with Lightroom, so here you can see my first photos edited there. I am still learning, but it is so much fun. I hope you have a good Tuesday, see you!

Kommentarer (1)
Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) du vill ha en fru / make
Allison Howarts29.03.18 kl. 06:37

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!