Skuggor och uppätna jeans

Publicerad 29.06.2017 kl. 15:45

Hej på er läsare! I skrivande stund sitter jag invirad i en handduk med håret i knut och fnissar åt drömmen jag drömde natten innan inatt. Jag drömde att mina jeans gick sönder och att jag helt enkelt bara åt upp dem för att vara Zero Waste och det smakade så illa. Telefonen ringde hur som helst precis då munnen var full av jeans, så jag vaknade och slapp fortsätta se mardrömmar. Typiskt ändå att man bestämmer sig för att leva skräpfritt och börjar drömma sådant där.

Anyways, bilderna ovan tyckte jag var så fina. Jag satt på en soffa i lägenheten dit jag flyttar i höst och märkte att solen skapade den finaste skuggan på väggen. Känns som något molnigt drömlandskap. Nåväl, nog om det - nu tänkte jag gå på Medeltida marknaden i Åbo! Vi ses!


Hi everybody! As I'm writing, I am sitting here in a towel after taking a shower, laughing t a dream I had two nights ago. In the dream I had to eat my jeans when they were broken - to be Zero Waste. Luckily I got a phone call when my mouth was full of jeans, so I woke up from that nightmare. Jeans weren't good at all. Very typical that you start seeing dreams like these when living Zero Waste.

Anyways, these pictures are so pretty! I was sitting on a couch in the apartment that I am moving into after summer, and then I saw these shadows on the wall. Like a cloudy dreamy landscape. But enough about that - I am thinking of going to the Medieval market in Turku now! See ya!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!