En skara bilder

26.06.2017 kl. 21:05

En blandad skara bilder, bl.a. från Stinas kandifest och andra trevligheter. I skrivande stund vräker jag i mig ärtor jag faktiskt fick gratis idag. Skall säkert slänga mig på soffan efter det och bara förbereda mig för morgondagens jobbdag. Fast alltså det går väl inte att förbereda på annat sätt än att man sover bra men. Är som vanligt också sugen på glass på vilken man häller hett kaffe. Kaffeglass, ahhhh <3. Jaja, hela mitt liv verkar handla om mat, känns det som. Idag åt jag säkert tre portioner på jobbet bara för att det var så galet gott. Sånt e de. Ha en skön kväll!


Some pictures for you guys, for example from Stina's graduation. I am eating fresh peas while writing and jeeeez, I've been eating a lot! After this I'll probably just jump on to the couch and get some powers for tomorrow's day at work. As usual I can't think of anything else but ice cream - on which I want to pour hot coffee. Coffee ice cream, aaahh <3. Yeah yeah, my whole life seems to be about food. I had like 3 pasta meals at work today, couldn't help it. Too good. Well well, have a nice evening!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!