Några rader om just nu

15.06.2017 kl. 17:43

HEJ. Har varit en rätt så bråd vecka med både caféjobb och läger, så känner mig ganska mör. Men tacksam! Fick besöka Iniö under två och en halv dag och det var så mysigt så. Bullerbyn! Där drog jag sista gången de här workshoparna för barnen som deltog i lägret och efter det åkte vi hem (men jag vill tillbaka dit med tält och trangia). Har också börjat planera mitt företag lite mer och hoppas kunna starta det snart så att jag kan göra stora grejer. Vill vill vill. Har tusen idéer och vill förverkliga dem alla. All or nothing, liksom..

Nu skall jag äta ett (eller fem) knäckebröd till och försöka övertala min pojke att vi borde åka till landet under veckoslutet. Tjao!


HI. It has been a pretty busy week with work at the café and a camp at the island Iniö. So cozy place, just like Bullerbyn. I did my last workshops for this time there and then we went back home. But I really want to go back, with a tent and an outdoor kitchen! Loved Iniö. I have also planned the company I am about to start, and I hope that will be soon. I have a thousand things I want to do, can't pick one. All or nothing.

Now I will eat some more crispbread and try to convince the man in the house that we should go to our summerplace this weekend. Bye!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!