Några rader om just nu

15.06.2017 kl. 17:43

HEJ. Har varit en rätt så bråd vecka med både caféjobb och läger, så känner mig ganska mör. Men tacksam! Fick besöka Iniö under två och en halv dag och det var så mysigt så. Bullerbyn! Där drog jag sista gången de här workshoparna för barnen som deltog i lägret och efter det åkte vi hem (men jag vill tillbaka dit med tält och trangia). Har också börjat planera mitt företag lite mer och hoppas kunna starta det snart så att jag kan göra stora grejer. Vill vill vill. Har tusen idéer och vill förverkliga dem alla. All or nothing, liksom..

Nu skall jag äta ett (eller fem) knäckebröd till och försöka övertala min pojke att vi borde åka till landet under veckoslutet. Tjao!


HI. It has been a pretty busy week with work at the café and a camp at the island Iniö. So cozy place, just like Bullerbyn. I did my last workshops for this time there and then we went back home. But I really want to go back, with a tent and an outdoor kitchen! Loved Iniö. I have also planned the company I am about to start, and I hope that will be soon. I have a thousand things I want to do, can't pick one. All or nothing.

Now I will eat some more crispbread and try to convince the man in the house that we should go to our summerplace this weekend. Bye!

Kommentarer (1)
Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER
Jessica Smith13.10.18 kl. 11:09

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!