Lägerdagar och solljus

08.06.2017 kl. 07:00

Hela veckan och idag samt nästa tisdag och onsdag, är jag på läger och drar workshops för barn. Temat är naturligtvis miljövänlighet. Här ser ni mig och min pins.

This week and today and next week's Tuesay and Wednesday, I am at a camp for children. I am hosting a workshop about sustainability. Here you see me and my name tag.

Till vänster några fina miljötavlor barnen skapat på min workshop och till höger lägerutrymmet i Korpo.

To the left some nice stuff the kids have done and to the right the place that we are staying at in Korpo.

Typ vad jag äter hela tiden. En vegansk måltid bestående av ris och färska grönsaker som jag stekt med mycket salt och peppar.

I eat this nowadays. Fried rice and fresh vegetables, vegan and delicious!

Burken har såklart följt med på lägren och fått agera inspirationskälla.

My trash jar has been in my bag every day at the camps. It is an inspiration.

Och så balkongen, som tydligen skall med på varje blogginlägg om min vardag hehe. Men den är fin, om jag får säga själv.

And my balcony. I seem to have to put a picture of it in every "my life in pictures" blog post hehe. But it looks cozy, doesn't it?!!

Kommentarer (3)
Yä! :)
Grön09.06.17 kl. 00:33
:))
09.06.17 20:56
Helt underbar balkong!!! oj om jag också sku kunna fixa vår balkong sådär blommig :D
my10.06.17 kl. 21:50
Älskar blommor :D
11.06.17 21:37
Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER
Jessica Smith13.10.18 kl. 11:06

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!