Äventyrssöndag

04.06.2017 kl. 22:35

Idag har varit en sådan där rolig söndag då jag bara gjort viktigt och oviktigt för att jag haft lust. Ätit födelsedagslunch på Yangtze med Stina, kollat Modern Family, tagit bussen till Nådendal och frysit men gillat gulligheten på husen (bilderna ovan), ätit batong i Telakkaranta, spelat TV-spel (????? jag) och planerat mina övningar jag skall hålla på workshopparna i Pargas imorgon. Ni vet, en söndag då man bara haft ganska kul och gjort saker på känsla. Inte så mycket planeras hit och dit. Jag mår bra nu, så bra. <3


Today has been a fun Sunday full of nice things I have done just because I wanted. I had lunch with Stina at Yangtze to celebrate her birthday, watched Modern Family, took the bus to Naantali and was cold but happy because of the cute houses (the pictures above), ate a baguette in Telakkaranta, played TV games (????? me) and planned my exercises for tomorrow at the workshops in Parainen. You know, a Sunday that's been fun and full of things I have done because I felt like it. Not too much planning everything, feels good. <3

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!