Äventyrssöndag

04.06.2017 kl. 22:35

Idag har varit en sådan där rolig söndag då jag bara gjort viktigt och oviktigt för att jag haft lust. Ätit födelsedagslunch på Yangtze med Stina, kollat Modern Family, tagit bussen till Nådendal och frysit men gillat gulligheten på husen (bilderna ovan), ätit batong i Telakkaranta, spelat TV-spel (????? jag) och planerat mina övningar jag skall hålla på workshopparna i Pargas imorgon. Ni vet, en söndag då man bara haft ganska kul och gjort saker på känsla. Inte så mycket planeras hit och dit. Jag mår bra nu, så bra. <3


Today has been a fun Sunday full of nice things I have done just because I wanted. I had lunch with Stina at Yangtze to celebrate her birthday, watched Modern Family, took the bus to Naantali and was cold but happy because of the cute houses (the pictures above), ate a baguette in Telakkaranta, played TV games (????? me) and planned my exercises for tomorrow at the workshops in Parainen. You know, a Sunday that's been fun and full of things I have done because I felt like it. Not too much planning everything, feels good. <3

Kommentarer (1)
Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER
Jessica Smith13.10.18 kl. 11:03

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!