En liten ÅU-intervju

02.06.2017 kl. 18:29

Idag är jag med i ÅU:s sommarbilaga med en kort liten presentation av ett av mina favoritställen i Åbo under sommaren. Spring iväg och köp ett exemplar, vettja! Imorgon skall jag arbeta på en studentfest och sedan har jag en dag ledigt innan det blir läger i fyra dagar! Jag är med som en av workshop-ledarna på Sommarskoj i Åboland i år, för att främja hållbar utveckling. Superkiva! Nu är det hur som helst dags för mig att jobba på min sista Hemma hos-film för Ratata. De två andra hittar ni på Ratatas Youtube-kanal >>här<<. Ha en skön fredag!


Today I am in Åbo Underrättelser's summer magazine (don't know what to call it in English hehe) in a small interview about one of my favorite places in Turku during summer. Get yourself a copy from the store! Tomorrow I will be working at a graduation party and then I have one free day before I will be at different camps in four days. It is a camp (in three different places) called Sommarskoj, and now it is about sustainable development. So nice! Now I however have to finish my last Hemma hos-film for Ratata. The other two you find >>here<< on Ratata's Youtube channel. Have a nice Friday!

Kommentarer (1)
Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER
Jessica Smith13.10.18 kl. 11:02

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!