En liten ÅU-intervju

02.06.2017 kl. 18:29

Idag är jag med i ÅU:s sommarbilaga med en kort liten presentation av ett av mina favoritställen i Åbo under sommaren. Spring iväg och köp ett exemplar, vettja! Imorgon skall jag arbeta på en studentfest och sedan har jag en dag ledigt innan det blir läger i fyra dagar! Jag är med som en av workshop-ledarna på Sommarskoj i Åboland i år, för att främja hållbar utveckling. Superkiva! Nu är det hur som helst dags för mig att jobba på min sista Hemma hos-film för Ratata. De två andra hittar ni på Ratatas Youtube-kanal >>här<<. Ha en skön fredag!


Today I am in Åbo Underrättelser's summer magazine (don't know what to call it in English hehe) in a small interview about one of my favorite places in Turku during summer. Get yourself a copy from the store! Tomorrow I will be working at a graduation party and then I have one free day before I will be at different camps in four days. It is a camp (in three different places) called Sommarskoj, and now it is about sustainable development. So nice! Now I however have to finish my last Hemma hos-film for Ratata. The other two you find >>here<< on Ratata's Youtube channel. Have a nice Friday!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!