En investering i vår planet och hipsterlivet

14.06.2017 kl. 07:00

Den här fantastiska glasburken/dricksglaset har verkligen kommit till användning. Som Zero Waste-person har den räddat mig många gånger och det är jag så glad över. Den fungerar som ett perfekt alternativ till take away-muggen eftersom skruvlocket är tätt. Ibland tar jag smoothie eller gröt med mig hemifrån i den och en gång har pappa köpt en kaffe i den. Har man ätit en banan, apelsin eller mango när man inte varit hemma, kan man hur bra som helst lägga skalet i denna burk och locket på och lägga i komposten när man kommit hem.

En vanlig gammal syltburk fungerar lika bra. Ge det en chans!


This amazing jar/glass has been used a lot. As a Zero Waste person it has saved me many times, and I am so happy about that. It is the perfect alternativ to a take away mug, for example, and I have taken both smoothies and porridge with me in it and my dad once bought a take away coffee in it. Perfect since the lid keeps the liquids inside. If you eat a banan, orange or a mango on the go, you can put the peel in the jar and save it until you get home and are able to compost it.

An old jar that has had jam in it works aswell. Try!

Kommentarer (1)
Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER
Jessica Smith13.10.18 kl. 11:09

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!