Vill du donera pengar till regnskogen?

Publicerad 28.05.2017 kl. 19:00

I så fall kan du göra det här i min insamling med WWF.

Regnskogar bränns ner olagligt för att ge vika för till exempel produktion av soja och palmolja. Vi behöver regnskogarna för att överleva. Donera 1 € eller 100, spelar inte så stor roll bara man deltar!

Kommentera här nedan om du donerat, så blir jag jätteglad! Tack.


Do you want to donate money to save the rainforests?

You can now do it here in my collection with WWF.

Rainforests are burnt down illegally so that palm oil and soy could be produced instead. We need the rainforests to live, so please donate only 1 € or many more - everything helps! You can choose between, 10, 30, 50 or 100 € or pick "Annat belopp/valuta" and choose another amount or currency.

Comment here below if you donated, and it will make me very happy! Thank you.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Hej! Detta är kanske en dum fråga, men exakt vad går pengarna till? Jag förstår att det går till att rädda regnskogarna, men på vilket sätt och hur kommer pengarna till nytta? Jag donerar gärna en slant bara jag får veta hur det går till, detta är en sak jag nämligen gått och funderat på förut också då andra liknande insamlingar dykt upp. Bara varit för lat för att ta reda på mer. Tacksam för svar!:-)
Emma29.05.17 kl. 00:01
Hej, bra fråga! :) Jag har tänkt att det går till samma arbete som deras egna insamlingar till regnskogen. De arbetar för att öka medvetenheten hos personer som odlar (t.ex. om palmolja och soja som ofta är orsaken att regnskog huggs ner för att det ska kunna odlas), de arbetar för att lära ut en mer hälsosam och vegetarisk livsstil i finland (vilket då indirekt räddar regnskogarna när man äter mindre kött, soja och produkter som innehåller palmolja (en produkt som ofta finns i halvfabrikat och annat icke-hälsosamt) och så arbetar de för att skydda skogarna och minska mängden illegal trädhuggning. Mer mer! Jag mailar dem hur som helst ännu och frågar så att jag får ett helt exakt svar av dem, men som sagt har jag tänkt att det är samma som gäller de här insamlingarna privatpersoner får starta :) tack för din fråga, ha det bra!
29.05.17 15:42
Har länge tänkt donera, men det blev inte av förrän idag. Bidraget är litet, men jag tänker donera mer när jag har möjlighet till det. Tack för att du tog initiativ, alla borde orka bry sig om planeten och vad vi håller på med
Matilda05.06.17 kl. 20:08
Tack !!! (Skriver inte ett hjärta pga ratata fast jag skulle vilja haha) alla summor är bra summor :) och eller hur att ratata måste fixa det, saknar att kunna skriva hjärtor.. tack bästa du!!!
05.06.17 21:28
Och tyvärr känns alla mina meningar avklippta eftersom det inte går att posta symboler (det enda jag kommer på att ratata kunde förbättra). Hursomhaver i detta fall skrev jag in ett brustet hjärta.
Matilda05.06.17 kl. 20:10
;)
05.06.17 21:28

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!