Min viktigaste artikel

Publicerad 25.05.2017 kl. 14:23

Mina planer för idag inhiberades, så jag bestämde mig för att ta tillfället i akt och rensa igenom gamla lådor och sådant. Te-ra-PI!!! Känner mig som en ny människa efter att ha fört ut kompost, pappersinsamling, kartongbitar, packat andra människors grejer i påsar för att lämna tillbaka dem osv.

Mitt i allt detta hittade jag artiklarna som kom ut förra hösten, med en intervju om mig och Zero Waste. Det var en artikel som publicerades i nästan alla (eller alla?) finlandssvenska dagstidningar och senare också i många finska. Efter den artikeln har olika samarbetsförfrågningar rullat in och min karriär fick sin start, kan man väl säga. Är så evigt tacksam för att jag blev intervjuad av Svensk Presstjänst. Så evigt tacksam.

Vad skall ni göra idag?


My plans today were cancelled, so I decided to go through my stuff an get rid of some of it. I feel like a new person after having thrown out my food scraps, paper for recycling, old cardboard, packing down other people's stuff in bags so that I can return them and so on.

In the middle of my decluttering, I found these articles with an interview I did last fall. The most important interview in my blog career. It was published in almost every Swedish newspaper in Finland and also in many of the Finnish ones. After that I was contacted by several different people to do collaborations with them. I am so thankful for this interview with Svensk Presstjänst. So thankful.

What are you up to today?

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Jag har bara tagit det lugnt idag :)
Daniela25.05.17 kl. 18:42
Så skönt!
27.05.17 10:09

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!