Icke perfekta listan

30.05.2017 kl. 07:00

Det bästa icke-perfekta med mig själv?
Jag är väldigt klumpig, vilket egentligen suger men ändå gör allting lite roligare. Jag spiller alltid vatten över mig när jag dricker (finns inga undantag), söndrar saker som på riktigt inte får gå sönder (som min långklänning en timme innan årsfesten skulle börja, greatttt) osv.

Det bästa icke-perfekta med en viktig person i mitt liv?
Hmm. Jag antar att allt som irriterar en med en människa är det man saknar mest vid bråk osv. Kanske det?

Min favoritsysselsättning som gör mig icke-perfekt?
Äta glass och slöa på soffan.

Fem orsaker varför det är roligare att vara icke-perfekt än perfekt?
För att obviously är det. Ett: andra människor har lättare att umgås med en, två: man lär sig att inte ta allt för givet, för det skiter sig med stor sannolikhet i alla fall hehe, tre: man har inte så höga krav på sig själv, fyra: man förvånar ingen då något går snett = inga jobbiga konsekvenser, fem: man har en hel del roliga historier att skratta åt senare. Obs: senare.

En gång då mitt icke-perfekta jag fick någon annan att skratta?
Jaa, när juiceburken i butiken föll i mitt huvud, när jag skulle på min första dejt med min pojkvän och jag strax inan vi gick ut genom dörren tappade en påse tuggummi över hela golvet och något sådant. Aj sidu, det var bara en sak man skulle nämna.

Den bästa icke-perfekta kändisen?
Typ alla i Modern Family. <3

Tre icke-perfekta saker jag gjort idag?
Ätit glass, legat på soffan och varit superomotiverad. Ganska skönt. Hehe.


The best not perfect thing about me?
I am very clumsy, which sucks but makes everything more fun. I always pour water all over me when I drink, I break stuff that should never be broken (like my new dress one hour before a very big and fancy party) and so on.

The best not perfect thing about an important person in my life?
I guess the things you hate the most usually are the ones you miss the most

My favorite hobby that makes me not perfect?
Eating ice cream and being on the couch.

Five reasons why it is more fun to not be perfect?
It obviously is more fun that way. One: other people are more chill with you, two: you stop taking things for granted because it will probably not work anyway hehe, three: you don't expect too much of yourself, four: you don't surprise anyone when you fail = no stupid consequenses, five: you get to tell fun stories afterwards.

Once when my not perfect me made someone laugh?
When a juice box hit my head in the store, when every chewing gum I owned flew over the floor just beore we were going out on our first date and stuff like that.

The best not perfect celebrity?
Everyone from Modern Family <3

Three not perfect things I've done today?
Eating ice cream, been on the couch and being super not motivated.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!