Ocean Plastic-diskmedel

07.06.2017 kl. 07:00

(Det här är inte ett samarbete, bara mina egna rekommendationer)

För ett tag sedan skrev jag på min Facebook-sida (som ni kommer till genom att klicka här) att jag hittat något fantastistiskt i plastväg. Nämligen diskmedel (som redan i sig är ekologiskt, veganskt och nedbrytbart) i en plastflaska gjord på 100 % återvunnet plast varav 10 % är upplockat från havet. Ni kanske fattar hur gråtfärdig jag blir??? Äntligen hade flaskan landat i Ruohonjuuri i Åbo (så jag köpte fyra haha). Grejen är ju den att jag på riktigt ogillar plast, men diskmedel är lite för svårt till och med för en Zero Waste-are i Finland att överleva, så jag tänkte att det kanske är okej att det här är det där ena undantaget eftersom det är återvunnet och dessutom från havet. Och om inte annat så är det ju bra att stöda koncept som dessa! Är så lycklig, gråt gråt.


(This is not a collaboration, just my own recommendations)

A while ago I wrote on my Facebook page (click here to get there) that I had found something amazing in plastic. Washing liquid (organic, vegan, degradable) in a plastic bottle made from 100 % recycled plastic, of which 10 % was foun in the ocean. Do you know how happy I am??? Finally the bottle had landed in Ruohonjuuri in Turku (so I bought 4 haha). The thing is that I really dislike plastic, but washing liquid for the dishes is really hard to find if you are trying to live Zero Waste, even in Finland. So I thought that it is OK for me to buy this, as an exception in life. I mean, it is really good to support these kind of ideas and businesses, and also I need clean dishes! I am so happy, I want to cry.

Kommentarer (3)
!!!
Matilda07.06.17 kl. 12:23
: )
08.06.17 08:57
Uppdatera gärna om det också är lika bra och drygt som Fairy(som åtminstone för mig håller i typ 2-3 år)!
Anna07.06.17 kl. 16:39
Tror inte det håller så länge men bra har det åtminstone tvättat hittills :)
08.06.17 08:57
Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER
Jessica Smith13.10.18 kl. 11:05

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!