Ut på ön

19.05.2017 kl. 16:09

Hej där, 20 grader och jag vet inte vad! Tidigt på morgonen tog jag cykeln till mamma och pappa för att få sola i fred, och fem timmar senare var jag relativt röd (tyvärr) och cyklade hem igen. Känns bra att äntligen ha en ledig dag när det är sol. Ofta är det ju då man jobbar. Ville egentligen bara kika in, fixa veckoslutets blogginlägg klart, och säga hejsvejs för jag åker till lande idag! Skall bli så fjantigt skönt alltså. Stadslivet stressar mig. Baj!


Hi there, 20 degrees Celsius and what else! Early this morning I took the bike to my parentsä house to sunbathe and five hours later I was red (unfortunately) and went home again. Feels good to be able to enjoy the sun, usually I work every warm day. But anyway, I just wanted to say hi, fix the blog posts for this weekend, and tell you that I am leaving to my summer cottage today! AAAAH, can't wait. The big city life is stressing me. Bye!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Så härligt med lite värme! :D
Maria19.05.17 kl. 22:19
Sååå skönt!!! :)
21.05.17 10:33

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!