Släng in en FÖLJ på mina sociala medier? Ja ok bra

Publicerad 16.05.2017 kl. 18:58

Ja, släng in en följ vettja. På Facebook heter jag Grön i Åbo, klicka här för att komma till sidan. På Instagram heter jag @groniabo, klicka här för att komma dit! På Facebook delar jag blogginlägg och intressanta artiklar och på Instagram bjuder jag lite mer på mig själv kanske (kolla min MyStory idag för lite flät-inspiration (lol skoja)). Jag vet inte. Ni måste helt enkelt själv kolla ;)


Follow me on Facebook here and on Instagram here. Thanks!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Hade helt missat din FB sida bra att du tipsade :)
Daniela16.05.17 kl. 19:51
Kiva att du gillade!
17.05.17 13:48

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!