Vad vill ni läsa mer om?

14.05.2017 kl. 12:00

 Finns det något ämne jag redan skrivit om som ni vill läsa mer om - eller något helt nytt som jag inte diskuterat? Jag är ingen övermänniska, men jag kan ändå försöka förverkliga de flesta tips. Så jag lyssnar på er! Kommentera nedan vad ni vill läsa om så skall jag se vad jag kan göra 


 Is there something you would like to read about? Something I have already discussed with you or something completely new. I will try to write about the things you are interested in! Shoot! 

Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Jag tycker det är kul att med jämna mellanrum se och läsa om vad du handlar för mat :) Så småningom börjar dom plastfria alternativen fastna på minnet till när man själv är och handlar! Är det någon plastprodukt eller förmål som du saknar i vardagen? Lever din pojkvän zw?
Mirja14.05.17 kl. 23:05
Tack Mirja, då skall det skrivas mer om det :) och jag kunde blogga lite om plast jag saknar också, kan vara helt intressant! Och då kanske det inte känns så omöjligt med Zero Waste om man vet att även jag kan tycka att plast har kommit med något bra ibland :D
15.05.17 15:54
Tycker det har varit väldigt intressant när du visat vad du hittat på loppis!
Matshopping är också kul att läsa om. En ide skulle kunna vara att du gör en shoppinglista på några matvaror som du brukar köpa ZW annars, men testar om du kan få de i "vanliga" matbutiker på olika ställen (tänker då olika städer/byar med sina lokala butiker)
Sandra15.05.17 kl. 06:21
Kul att du gillar loppisinläggen!!! Tycker själv de är kul men har inte vetat vad andra anser om dem :) tack för dina tips, skall försöka fixa nåt!
15.05.17 15:54
Alla små vardagliga tips som man kanske inte tänker på tycker jag är jätteintressanta att läsa om! Sen tycker jag också om att se vad andra handlar för mat, för att själv få inspiration :D
Jarina15.05.17 kl. 12:06
Jej, vad roligt :) mer ekotips och mat då ;)
15.05.17 15:55
Håller med dem som kommenterat ovan. Sedan skulle det vara intressant att läsa om hur man ska återvinna kläder för att minska på miljöbelastningen och dina tankar kring det.
M15.05.17 kl. 15:10
Kiva!!! :) kan skriva ett inlägg om det, tack för tipset!
15.05.17 15:55

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!