Min senaste veckohandel

04.05.2017 kl. 10:57

Hejsvejs, här ser ni min senaste veckohandel! Aubergine, rädisa, blåbär (tips! köp i glasburk så slipper du plastpåsen och mosade bär!), romansallad, potatis, ärtor, blomkål, sparris, jordgubbar och paprika. Skall bli gott det här! Och just det: jag köper allting i lösvikt i egna tygpåsar eller burkar. Varför inte testa du också? Superenkelt och roligt, så som Zero Waste är!

Idag är det sol och härligt och jag skall snart ta mitt pick och pack och åka med buss till Pargas för ett möte och efter det skall jag filma en Ratata-bloggare i Åbo... Men mer om det sedan ;) Ni ser på Ratatas framsida vad jag hittat på när jag editerat klart. Därefter tänkte jag kanske försöka träna lite, städa på caféet och göra mig klar inför imorgon då jag tar tåget till Karis. Skall göra lite praktikgrejer där också och samtidigt träffa min vän Sabi  Ha en skön solig dag nu, tjenamors!


Hi there, here you can see my latest food shopping result. Eggplant, radish, blueberries (buy them in a jar to avoid plastic bags and mashed berries!), romaine lettuce, potatoes, peas, cauliflower, aspargus, strawberries and peppers. It's going to be delicious! And btw, I buy everything in bulk in my own bags or jars. Why don't you try it too? It is easy and good for the planet! Let's avoid plastic together, because Zero Waste is fun!

Today the sun is shining and I will soon take a bus to Parainen for a meeting, and after that I will film a blogger here in Turku. You'll see what that is about when I post it on the frontpage of Ratata ;) After that I was thinking of working out, cleaning at the café and preparing for tomorrow when I am going to Karis. There I will do some more internship stuff and also meet my friend Sabi  Have a nice sunny day, ba-baaa!

Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Snälla vän. S.g.s. alla förpackningsmaterial återvinns nuförtiden. Det blir vet du zero waste utan lekas också.
$&€26.06.17 kl. 22:33
Alla förpackningar går inte att återvinna och jag kallar det inte Zero Waste om jag köper plast och sedan återvinner det. För mig är Zero Waste att leva utan plast.
26.06.17 23:04
Och en grej till: Zero Waste-filosofin handlar om att leva förpackningsfritt så gått det går.
// Julia
Anonymous27.06.17 kl. 08:57
Hi! Where did you buy that cotton bag for the potatoes? Or did you make it yourself? I have been trying to find bags like that for vegetables.
NH14.10.17 kl. 17:32
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)
THERESA24.10.17 kl. 22:16

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!