Blomstrande bröllop

15.02.2017 kl. 07:00

Jag fick den stora äran att skriva en text om Zero Waste-bröllop till det omtalade finlandssvenska bröllopsmagasinet Blomstrande bröllop. Tidningen är så fin så jag rekommenderar den verkligen. Bilderna är estetiska och upplägget så bra. Gillar stort och känner mig tacksam och stolt. Tjo!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!