Loppis, bibbor, vänner

16.01.2017 kl. 20:00

Jag och pojkvän började dagen med morgonmål på Fabbes (var min Zero Waste-utställning förresten håller på, har helt glömt bort att tala om den här).

Sedan var jag i skolan på ett spännande möte inför ett spännande projekt, varefter jag traskade till bibban bara för att det var svinkallt och jag ville ha det varmt. Och för att bibban är sååå mäktig. Kolla nu bara på de stora fönstren.

Sedan tog jag bussen till Manhattan-loppis och hittade två blusar och en tröja för sammanlagt 5,5 €, ni får se dem i något skede! Second hand är bäst och dessutom ett jättebra alternativ för mig som är Zero Waste, eftersom att nya kläder alltid skickas till butikerna i skilda plastpåsar (visste ni det?). När jag kom hem arbetade jag på en artikel och nu sitter jag i vardagsrummet med Stina och pojkvän, alla med varsin laptop hahaha. 2010-talets sätt att umgås, ganska roligt och mysigt på något sätt. Man slänger ut ett skämt när man känner för det och så skriver man på tangenterna när man känner för det.

Det var min måndag det, hoppas er har varit bra!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!