Livet i skolan

12.01.2017 kl. 19:00

1) Min vardagsutstyrsel 24/7, 2) jag skrev CV och skickade runt, 3) utsikten från skolan är finast, 4) min kalenders bilder likaså, 5) Aura å i ett snötäcke och 6) hiss-selfie.

Det är komiskt hur jag hela förra skolåret gnällde över hur tråkigt det var och hur jag inte hade någonting att göra. Nu är det andra bullar hörni!! Jag känner att jag är i skolan hela tiden, antingen psykiskt eller rent fysiskt. Inga pauser här inte, men älskar nog känslan av att jobba hårt och få studiepoäng. Känner mig viktig då. Förra året var jag världens onödigaste.

Ikväll kommer en efterlängtad kompis på besök så vi skall äta gott och prata massor. Det är väldigt trevligt att två kompisar flyttat tillbaka till Åbo igen efter en lång tid! Sådant gör en glad i magen.

Ha en bra kväll (snart veckoslut!!)!

PST! Tycker ni om vardagsbilder och -inlägg som dessa? Jag är medveten om att det sällan händer här på bloggen men jag kan absolut förbättra mig om ni tycker det. Säg till!

Kommentarer (1)
Jag tycker det var roligt att se vardagsbilder :)
my26.05.17 kl. 08:20
Så bra! Mer sånt :)
27.05.17 10:08

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!