Onsdag och en fullvuxen purjo

11.01.2017 kl. 16:20

Hejhopp. Har varit i skolan hela dagen bortsett från en snabb sväng hemma under lunchen. Vi har riktigt många projekt på gång redan nu (andra dagen) och jag tror det blir bra! Kräver ganska intensivt arbete dock. Har landat i soffan och skall ta itu med första inlämningsarbetet samt planera månaden lite. Lär bli hektiskt! Men trots alla måste m.m. så finns något skoj att berätta: jag vill nämligen lyfta en liten skål för min purjo som växte undertiden jag var på resa hahaha. Jag lade den lite sådär halvhjärtat i ett glas med vatten (roten alltså) och när vi kom hem på måndag hade den vuxit 20-30 cm!!! Gratis lök! Gjorde en smarrig omelett med tillhörande guacamole och njöt så mycket. Gött.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!