Galakvällen i bilder

20.11.2016 kl. 10:30

Just nu sitter jag i tåget påväg till Tammerfors (med byte till Åbo) från Vasa. Galan 2016 ägde rum igår och jag måste nog säga att Ida-Marie och Maria lyckades så bra så med det de planerat. En otroligt fin och proffsig tillställning med roliga programvärdar och duktiga artister. Jag vann inte i min kategori men jag är inte ledsen för det, stort grattis till Amanda som vann!! Jag fick ändå gå upp på scenen och prata om min Zero Waste-livsstil lite, hehe. Gissa blir man glad av sådant. Och jag älskar av någon anledning att stå på scen. Det är mer ett nöje än en pina tycker jag. Och nästa vecka håller jag dessutom min första Zero Waste-föreläsning i Novia (gå till evenemanget här) så det är ju bara bra övning att spatsera upp framför publiken i klackar. Hur som helst, hoppas ni gillar bilderna, nu skall jag jobba vidare med mina projekt och när jag är hemma klockan två blir det hundskötsel och jobb som väntar. Bara några veckor kvar av denna stressiga månad. Blir galet skönt med december och Filippiner sådär allmänt. Amen hej.

Kommentarer (1)
Så fina bilder! Jag såg på livestreamen igår.
Daniela20.11.16 kl. 19:27
Tack vad roligt :D
20.11.16 20:32

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!