Just nu och två PS

10.06.2016 kl. 20:00

Så här ser det ut just nu. En hund att sköta om, blommande balkong och typ århundradets mest problematiska händer (OBS! plural, svårt dock att fota båda händerna när ena skulle hålla i kameran). Det gör så ont och nu känns det som att mitt finger har gått av litegrann, haha?! Går bra! Ska badda fingrarna i salva ännu så att de inte skulle vara så uttorkade och så måste jag skaffa lite viktiga saker i form av påfyllbar tvål och schampo och en handboll... Ja, ni läste rätt! Jag skall börja kasta boll igen. Spelade handboll i åtta år och fick vara med i landslaget också några år. Fina minnen och otaliga kontakter. Nu blir det dock endast en hobby jag gör själv och inte lag.

PS: Mina tangenter verkar turas om när de skall bråka. I ett skede var det "g" som aldrig fungerade. Sedan blev det en annan bokstav och nu är det "t" som bråkar. Har fått ändra alla "at" till "att" och "rät" till "rätt" osv. Suck.

PS 2: Windows 10 sög så hårt att jag var tvungen att "uppgradera" ner till sjuan igen. Håller någon med? Värsta nya tekniken.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!