Sommaren är nu

25.05.2016 kl. 15:08

Jag tycker sommaren är en sådan tid då det är helt okej att trötta ut sig. Med det menar jag att det är helt okej att vara slutkörd på kvällen för att man bestämt sig för att ha ett socialt liv även utanför jobbet. Jag kommer att ha mycket jobb i sommar och under sådana tider att jag inte kommer att hinna njuta av solskenet så mycket på fritiden. Men jag tänker inte låta mig hindras. Jag tänker ändå vara utomhus om kvällarna, sitta vid ån, ta en sväng ut till skärgården och allmänt bara ta vara på varje timme av sommaren fastän det skulle innebära ett helvete nästa morgon då klockan ringer halv sju. För sommaren är nu och den kommer tillbaka först om ett år. Jag bryr mig inte om jag får lite för lite sömn under veckorna för jag vill bara ta chansen när den kommer - jag vill få ut allt av sommaren. Så fastän du är trött och tycker att du inte vill sätta dig vid åkanten, gör det ändå. Om ett halvår är det för kallt.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!