Varför lyssnar vi på musik?

16.03.2016 kl. 19:57

Hej favoritbloggläsare. Försöker ta in musiken i mitt liv lite mer än tidigare. Alla blir alltid förvånade över det faktum att jag faktiskt typ inte lyssnar på musik. Nu har vi en musikpedagog på besök i skolan och jag påminns varför musiken är viktig. Vi mår bra av musik, vi blir bättre på att koncentrera oss, uttrycka och känna känslor samt att vi bara gillar bra toner. Sitter därför nu med Spotify på och försöker bli en normal människa. Jag hatar t.ex. musik i bilen. Uj och spy.

Tyvärr har jag inga speciellt nya ekotips att ge er förutom att verkligen använda upp den mat ni köpt. Att slänga mat är inte bra alls. Har ni en påse pasta från 2013, ät upp den nu! Kom ihåg att mat inte nödvändigtvis är gammalt för att det inte längre är inom datumet. Det handlar om att lukta och titta på själva produkten. Ser det bra ut, luktar det normalt? Ok, let's eat!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!