Skogspromenad

12.03.2016 kl. 15:00

Jag sov över hos mamma och pappa igår för att kunna vakna upp lite närmare skogen och helt enkelt komma bort från stan. Tog en skogspromenad lite innan nio och fotade en hel del. Skogen är ju väldigt hälsosam för människan och jag kände av det själv. Det var skönt att gå i sådär lämpligt bitande vind och se andra traskare ute med sina hundar och bara njuta av naturen. Jag väntar ännu på att snön smälter bort helt och hållet så att det blir lättare att göra sådant här ofta. Idag skall vi till Runsala med mellanmål för att gå omkring. Tänkte dock inte ta kameran med för att kunna njuta fullt ut och inte fokusera på blogg och annat än nuet. Skall bli fint.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!