Miljöworkshop

08.03.2016 kl. 08:26

Hej bloggis! Har ganska bråttom just nu eftersom jag förbereder min miljöworkshop som är imorgon. Hela gårdagen gick ut på att förstå hur i helsike en printer fungerar (svar: printrar är värdelösa) och att öva på föreläsningen. Jag älskar den här typens stress, mår så bra av det. Mycket att göra men ändå är det sådant som jag vill göra. Idag blir det några timmar skola och utöver det bara öva öva öva samt jobba på miniguiden till ett grönare liv som jag skrapat ihop. Den ser ut som att ett barn skulle ha gjort den :) Hehe. Måste fixa på den ännu lite! Den blir priset till någon av åhörarna på min miljöworkshop som tack för att personen deltog.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!