Berkshire

22.02.2016 kl. 10:18

 

Tjenis!

Jag har varit i England, Berkshire sedan onsdag och därför har uppdatering varit bristfällig. England var härligt och mina favoritbarn ännu härligare. Vi besökte bl.a. Oxford (Christ Church) och fick leka Harry Potter på alla de locations som var just därifrån, vi besökte London och olika coola marknader (rekommenderar Camden market) samt ett café som inspirerat inredningen på Fabbes, nämligen Hally's i Parsons Green. Så besökte vi en massa andra trevliga småstäder också och vad kan jag annat än att tycka att England är sjukt fint. Just nu skulle jag behöva en resa tillbaka dit som inte är över på några dagar. Men först: två månader skola och två månader praktik!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!