Idag och alla andra stunder

08.02.2016 kl. 22:56

Jag har inte varit på topp på sistone. Mina nerver har blivit testade många gånger och jag börjar bli så trött på en massa saker nu. Allting kommer på samma gång.

Jag är trött på att läsa om allt det dåliga i världen, jag är trött på att man inte fattar beslut snabbt, jag är trött på folks oföränderliga beteenden. Utan förvarning började allting irritera mig. Utan förvarning orkade jag inte längre se saker mellan fingrarna.

Just nu är det så där. Allt irriterar mig massor. Därefter kanske jag brister och inte orkar le längre, utan blir lite småfräck. Till sist går jag hem med värsta sorgen i bröstet för att jag har dåligt samvete. Dag ut. Och dag in.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!