Åbo centrums finaste gamla höghusbyggnader

25.01.2016 kl. 18:48

Albatrossen

Fredsgatan 2

Cup n Pint

Verkahovi

Candolinska hemmet

Stadsbibban

Grand Hotel Börs

Gamla ÅU-huset

Park Hotel

Saluhallen

Västra Strandgatan 1

Idag spatserade jag runt i Åbo som en galning, hade sååå bråttom men var bestämd för att äntligen få foton då jag hade cirka en timme ledigt under den ljusa tiden på dagen. Har varit mycket skoltid just under dagarna och min kamera må vara bra men mina inställningstalanger finns inte så alla bilder blir ganska fula i mörker. Hur som helst fotade jag nog de finaste gamla höghusbyggnaderna i Åbo centrum under den här timmen. Är det någon som saknas?

Kommentarer (2)
Hjorten, pantern, gamla banken & det där gröna huset uppe på köpmansgatans kulle är också jättefina! Albatross är mitt favorithus, har alltid drömt om att bo där men det förblir nog en dröm (svindyrt...). Har alltid beundrat Åbos hus.
N26.01.16 kl. 00:00
Det är sant! Ville fota hjorten och pantern men hade för bråttom och idag är snön borta så "temat" förstördes :P kanske det kommer en Finaste byggnaderna vol. 2 ;) och ja, det gröna huset är sjukt fint!
26.01.16 19:08
Nämen åååh har inte ens tänkt på hur många fina det finns!!! :D
Ida-Marie26.01.16 kl. 22:20
Samma här !!!
26.01.16 22:46

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!