Livets ögonblick

23.01.2016 kl. 19:53

Hej! En hektisk skolvecka är över efter dagens utförande i Auriga. Ett fantastiskt ställe i Åbo med massa kontor och konferensrum. Vill ha ett jobb. Där. Nu.

Jag vet att man inte får säga "förlåt att jag inte bloggat så aktivt" för att det irriterar folk av någon anledning men jag har typ dåligt samvete och vill ändå säga förlåt... så förlåt. Jag har inte haft tid att vara ute i dagsljus och fotografera så bildmaterialet är från 1900-talet. Men så är det ibland. Idag träffade jag en fantastisk gammal vän, Stina, som varit borta i Kanada sedan april. Glad att se henne. Mycket choklad i olika form blev även konsumerat. Behöver inte äta på tre veckor nu känns det som.

Idag inspekterade jag dessutom bio-avfallscontainern på gården. Så glad. Skall börja läsa det där som stod i hissen häromdagen och faktiskt börja sortera bioavfallet nu. Känns bra. Zero Waste, here I come.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!