Uppe på vinden

22.01.2016 kl. 16:15

Idag var vi uppe på vinden och hade en snabb fotoshoot. Tycker själv att det är ganska coolt på vindar i höghus som är byggda på typ femtiotalet eller tidigare. Helt galen industriell känsla där. Och första gången på trehundrafemtio år lät jag någon fotografera mig. Jag hatar verkligen att bli fotad. Känns som att allt jag inte vill veta om mig själv blir sant då jag ser ett foto på mig själv. Ganska tragiskt. Man borde nog bygga upp ett bättre självförtroende och skita i allt det där.

Kommentarer (1)
helt roligt med ett självporträtt, men ändå lyfter jag på hatten för alla som har tid och ork att fota annat än sig själv, och fina bilder också!
den elaka b.26.01.16 kl. 15:25
ja visst! ibland kan ett ansikte behövas så man inte tror att det är en robot som skriver bloggen men annars gärna annat :D
26.01.16 19:07

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!