Är det här snö?

15.01.2016 kl. 14:50

Hej där! Bloggen har inte varit på topp-aktivitet på sistone eftersom jag har så mycket att göra och jag har haft ganska mycket ångest. Kan ibland få så dåligt samvete att jag blir helt paralyserad och inte kan göra något annat än sitta i soffan och stirra. Så var det onsdag och torsdag under den tiden jag var hemma. Hur som. Idag snöar det i Åbo för fulla muggar och jag väntar att få se världens bästa människa som kommer hem från Asien <3!!!

Sedan kan man ju tänka på hur fantastiskt det är med vitt runtomkring en. Och hur vi vill bevara snön. Vet ni vad som gäller för att bevara snön? Jo, att sakta ner klimatförändringen. Jag rekommenderar att ni klickar in er på min Ekotips-kategori och läser lite sådant för att bli inspirerade att ekologisera ert liv ännu mer! Då kan även våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn samt deras barnbarnsbarn få ta del av pudersocker på marken. Nu vill jag tacka för mig, jag återkommer nästa vecka när jag kommit över hypen att ha min kära man tillbaka, ha ett trevligt veckoslut!

Kommentarer (1)
Åh, vilka fina hus på den första bilder. Pastelldrömmen!
Sandra16.01.16 kl. 09:36
Finaste husen i Åbo :) de är helt fantastiska
18.01.16 08:38

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!