Hemma

06.01.2016 kl. 19:34

Jag har idag gjort en fantastisk raw-glass av nyttiga ingredienser, kollat New Girl, fotograferat och städat på Fabbes. Sådant där trevligt man kan göra en röd-dag. Vad annat gör man när det är helg? Hiking (men inte idag, för idag är det minus tjugotvå!!!!), träffar människor, sveper in sig i två filtar och tre tröjor (idag, för idag är det minus tjugotvå!!!!) och lär sig uppskatta te. Jag har inte ännu gjort det men jag vill gärna. Te är ju en hel vetenskap i sig. Och så blir man sådär artsy-Paris-hipster av att smutta på ett te med ett namn man knappt kan uttala samtidigt som man pluggar Syrien-krisen ur dagstidningen. På tal om Syrien-krisen. När ska den vara över?!!

Kommentarer (1)
Åhh, härlig den där första bilden! Så vackert ljus.
Mimo06.01.16 kl. 20:42
Tack! Jag såg det och bara, nej nu fotar jag. Tyckte också det var så fint :)
08.01.16 09:40

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!