VLOGG: En ledig dag i mitt liv

Ett tag sedan jag hade tid att vlogga men här kör vi! Tänkte att vi skippar allt det där miljövänliga och bara fokuserar på vardagen. Så här får ni ett smakprov på saker jag gör en ledig dag. Jag visste inte för den delen att mitt hår var sådär råddigt som det ser ut att vara på filmen hahah. Det var försent att kamma det efteråt liksom.

Och för övrigt somnade min farmor in idag. Vila i frid, älskade, och hälsa fafa. Helt otroligt att fafa dog för 2,5 år sedan men att de blev nästan exakt lika gamla. Farfar var 33091 dagar gammal när han somnade bort och farmor blev 33100 dagar. Som att de hade en deal med varandra. <3 Jag är glad att hon inte längre lider, sov så gott älskade du.

19.12.2016 kl. 22:31

VLOGG: Galan 2016

 

Här kommer en liten summering i videoformat av lördagens fest! Observera speciellt mycket Maria Montazami. Stor kärlek verkligen.

22.11.2016 kl. 07:00

VLOGG: På språng i Helsingfors

Igår filmade vi en hel del i Helsingfors och även om jag också nu pratar en del om Zero Waste tycker jag att det här inlägget är lite mer laid back än de övriga. Så ser ni också min riktiga sida, som jag faktiskt inte vet om den kommer fram i bloggen. Det är intressant det där. Hur upplever ni mig? Är det överhuvudtaget ens nära hurdan jag är på riktigt eller får man en helt fel bild av mig i och med vad jag skriver? Nyfiken! Hur som helst, kolla ända till slut för jag lämnade kvar några bloopers...

24.09.2016 kl. 11:01

VLOGG: Hållbart sportande

Wuhuu! Min andra vlogg är uppe! Jag beklagar bruset i början när jag presenterar dagens ämne, men märkte för sent att jag hade ställt in mikrofonen fel.. snyft. Bruset tar slut! ;) Titta och kommentera! Vad tycker ni? NYFIKEN.

31.08.2016 kl. 18:55

Min första vlogg: Zero Waste

 

Hej där! Efter att ha köpt min nya kameramikrofon har jag haft roligt med den i köket och försökt skapa videobloggar. I samma veva laddade jag ner iMovie på pojkvännens gamla Mac så att jag skulle kunna uppgradera lite från Windows Movie Maker som snällt sagt suger. Hur som helst, det här är min allra första vlogg där jag snackar Zero Waste och visar upp några produkter. Hoppas ni gillar sådant här för jag kommer att spamma det med er i fortsättningen. Eller inte, för jag har tagit medalj i att vara världens långsammaste editerare.

Vad tycker ni? Skriv skriv skriv! 

18.08.2016 kl. 10:00

Frukostfilmen: God morgon

04.01.2016 kl. 10:00

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!